TAVATAAN TAAS VÄINÖLÄSSÄ

RUOKAILUT JATKUVAT / SYKSY 2018

Ruokapalvelu työttömille, vähävaraisille, yksinäisille ja niille, jotka haluavat paikan päällä tukea toimintaamme, jatkuu taas torstaista 13.9.2018 alkaen 25.10.2018 saakka. Huomaathan siis, että ruokailupäivä on muutettu  käytännön syistä TORSTAIKSI (ennen perjantaisin).

Aika on edelleen sama eli noin klo 11.50 - 13.30. Alussa lyhyt hartaushetki n klo 11.45

Nuorten aikuisten (18-27v) työ jatkuu sosiaalisessa mediassa ja nokat vastakkain Seuratalon päiväkeskuksessa eri ohjelman mukaan.

Moikataan ja vaihdetaan kuulumisia, kun törmätään Hyrylän raitilla :)

TERVETULOA !


---------------------------------------------------------------------------------- 

RUOKAPALVELUA HYRYLÄSSÄ JO 25 VUOTTA !

Keväällä 2018 tulI kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun ensimmäisen kerran saimme vapaaehtoisvoimin tarjota aterian muutamalle kylän kulkijalle. Niistä ajoista joukko on kasvanut niin, että paikan päällä ruokailijoita on ollut kerrallaan 70-80 henkilöä. Kiitämme kaikkia Teitä, rakkaat ystävämme, asiakkaamme, kumppanimme monipuolisesta yhteistyöstä ja menneistä vaiherikkaista vuosista. Moni joukostamme on jo muuttanut Taivaan kotiin, mutta uusia ruokalijoita ja vapaaehtoisia on vuosien varrella tullut mukaan sitäkin enemmän. On ollut suuri ilo saada palvella Teitä. Katsomme taakse nöyrin mielin. Onhan tämä ihme saanut jatkua meistä ja puutteistamme huolimatta. 

Ruokapalvelun työntekijät kiittävät

----------------------------------------------------------------------------------------